Her Ay İki Yetim PDF Yazdır E-posta
Saturday, 13 December 2014

ORTA MAHALLE KUR’AN KURSU YETİMLERİNE SAHİP ÇIKIYOR

İlçemiz Orta Mahalle Kur’an Kursu öğrencileri her ay iki yetime sahip çıkarak, onlara aralarında yer açtılar.

Kur’an Kursu Öğreticisi Hasibe Güler’in teşvikiyle kurs öğrencileri iki yetimi kardeş edindiler. “Her gün 10.000’e yakın çocuğun yetim kaldığı dünyamızda ayda 90 lira ile bir yetim çocuğa destek verebiliriz ve ona umut olabiliriz” şeklinde konuşan kurs öğrencileri, aralarında topladıkları 180 lira ile ayda iki yetim çocuğa destek ve umut olacaklarını ve bunu sürekli yapacaklarını ifade ettiler.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da; uygulamadan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bu uygulamanın tüm kurslarımızda ve camilerimizde hayat bulması en samimi temennimizdir diyerek, uygulamayı yaygınlaştırmak istediklerini ifade ettiler.