Öğrencilerle Buluşma PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 10 December 2014

ÖĞRENCİLERLE SOHBET BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un okullardaki “Değerler Eğitimi Buluşmaları” çerçevesindeki sohbet programları devam ediyor. İlçe Müftümüz bu kapsamda, 10 Aralık Çarşamba günü de Serik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

OkulunKonferans Salonunda gerçekleştirilen program, Okul Müdürü Şerif Ramazan Kaplan’ın takdim konuşmasıyla başladı ve sözlerinin sonunda İlçe Müftümüzü kürsüye davet etti.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da kürsüye gelerek, bu buluşmaya imkân veren idareci ve öğretmenlere teşekkürle başladığı sözlerine, gelecek umudumuz sevgili öğrencilerimiz diye öğrencileri selamlayarak devam etti. Belirli bir süreyi geçirmek üzere geldiğimiz bu dünyada, Allah tarafından sınandığımız, dünyada büyük ödüllerin vaat edildiği bir yarış içerisinde olduğumuz ve bu yarışı kazanmak için gayret etmemiz gerektiği ile ilgili konuşmasını, bir sohbet havası içerisinde takdim etti.

Programın sonunda Okul Müdürü Şerif Ramazan Kaplan bir teşekkür konuşması yaparak, günün anısına İlçe Müftümüze bir çiçek buketi takdim etti.