Kardeş Kur'an Kursları PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 10 December 2014

KARDEŞ KUR’AN KURSLARINDAN ORTAK PROGRAM

İlçemiz Kur’an Kursları arasındaki “Kardeş Kurslar” uygulaması çerçevesinde, ortaklaşa yapılan programlar devam ediyor.

Pınarcık Kur’an Kursu Öğreticisi Ümmü Ezgin’in Çandır Kur’an Kursu ve Çanakçı Kur’an Kursu Öğreticisi ve öğrencilerini davet etmesiyle gerçekleşen Kardeş Kur’an Kursları buluşması öğrencilerin takdirini kazandı.

28 Kasım 2014 Cuma günü gerçekleştirilen program Kur’an Kursu öğrencilerinin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.Programda Çandır Kur’an Kursu Öğreticisi Ayşe Yanık, Kur’an-ı Kerim okuma ve öğrenmenin faziletleri hakkında sohbet yaptı.

Program, Pınarcık Kur’an Kursu Öğreticisi Ümmü Ezgin ve Çanakçı Kur’an KursuÖğreticisiMerve Yanık’ın ilahileriyle sona erdi.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da; bu tür birlikteliklerin kardeşlik duygularını pekiştirdiğine inandığını vurgulayarak, Müftülük olarak bu tür programları önemsediklerini belirtti.