Değerler Eğitimi Buluşması PDF Yazdır E-posta
Friday, 28 November 2014

ATATÜRK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE DEĞERLER EĞİTİMİ BULUŞMASI

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, 28 Kasım Cuma günü Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileriyle, Değerler Eğitimi programları çerçevesinde, “Sorumluluklarımız” konusunda hasbihal etti.

Okul Toplantı Salonunda saat 10.00 da, kalabalık bir öğrenci gurubu ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirilen program, Okul Müdürü Kemal Yıldırım’ın takdim konuşmasıyla başladı. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un Sorumluluklarımız konulu sunumuyla devam etti.

İlçe Müftümüz bu buluşmayı sağladıkları için Okul Müdürü ve idarecilere teşekkürle başladığı söze, yaratılış serüvenimizle devam etti. Allah’ın yaratılıştan yüklediği sorumluluklara değinen İlçe Müftümüz, Allah’a karşı sorumluluklarını yerine getirmeyen insanların, hiçbir sorumluluk üstlenmemiş olacaklarını ifade etti ve: “Allah’a karşı sorumluluklarımız var. Dünyayı imar etmek gibi çok önemli görevlerimiz var. Güzel ahlak üzere yaşamak zorunda olduğumuz bir hayatımız var. Allah’ın bize ihsan ettiği bu hayatın kıymetini bilerek, sorumluluklarımızın farkında olarak, hayatını ibadet lezzetiyle yaşayan bir kişi olmak hedefiyle yaşayanlara ne mutlu” diyerek sözlerini noktaladı.

Programın sonunda Müdür Başyardımcısı Mehmet Şahin İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’a, okul idaresinin hazırlamış olduğu plaketi okul ve öğrenciler adına, günün bir anısı olmak üzeretakdim etti.

Son Güncelleme ( Friday, 28 November 2014 )