Hadis Sohbetleri PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 19 November 2014

MERKEZ CAMİİNDE HADİS SOHBETLERİ

İlçemiz Merkez Camiinde, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş tarafından her Salı günü öğle namazı öncesi verilen hadis sohbetleri devam ediyor.

Diyanet İşleri Başkanlığımız yayınlarından olan Hadislerle İslam eserinin takip edildiği sohbetler, her Salı günü öğle namazı öncesinde cemaatimizin artan ilgisiyle icra ediliyor.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Peygamber Efendimizin bizlere bırakmış olduğu iki emanetinden biri Kuran diğeri de Sünnetidir. Sünnet anlaşılmadan Kur’an’ın anlaşılması da tamamlanmış olmaz. Buradan hareketle Hadis sohbetlerini başlattık ve yoğun bir ilgiyle devam ediyor” dedi ve programın bereketlere vesile olması dileklerini ifade etti: “Umarım yaptığımız bu sohbetler hem ferdi hayatımıza hem de toplumsal hayatımıza olumlu katkılar sağlar”diyerek sözlerini tamamladı.