Aşure Programları PDF Yazdır E-posta
Friday, 14 November 2014

CAMİ VE KUR’AN KURSLARIMIZDA AŞURE PROGRAMLARI

İlçe Müftülüğümüze bağlı cami ve Kur’an Kurslarının organizesinde aşure programlarımız özel programlar ve yoğun katılımlarla devam ediyor.

Akçapınar ve Eminceler Kur’an Kurslarında gerçekleştirilen programlardan sonra, Uhut Camimizde başlayan aşure programları, Şatırlı Camii, Alaattin Camii ve Kur’an Kursu, Dorumlar Kur’an Kursu, Süleymanağa Camii ve Kur’an Kursu, Abdurrahmanlar Camii ve Kur’an Kursu ve Tekke Camii ve Kur’an Kursunda büyük katılımlar, sohbetler ve dualarla icra edildi.

14 Kasım Cuma günü ise, Cuma namazı öncesi Gedik Camiinde İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un Muharrem Ayı ve Aşure ile ilgili sohbet ve duasının akabinde kılınan Cuma namazının ardından yeni bir aşure programı gerçekleştirildi.

Yapılan aşure günü etkinliklerinde Kerbela şehitlerine ve yeryüzünde zulme uğramış tüm insanlığa dualar edildi ve Kerbela hadisesinden dersler alarak, Muharrem ayını dostluk ve kardeşlik ayına dönüştürmenin önemi üzerine mesajlar verildi.

Son Güncelleme ( Friday, 14 November 2014 )