Hatimli Sabah Zikri PDF Yazdır E-posta
Friday, 14 November 2014

MIZRAK CAMİİNDE HATİMLİ SABAH ZİKRİ

Sabah namazlarının hatimle kılındığı ilçemiz Mızrak Camiinde bir Hatm-i Şerifin daha tamamlanması münasebetiyle, 14 Kasım Cuma günü sabah namazından sonra hatim duası ve sabah zikri buluşması gerçekleştirildi.

Programa İlçe Kaymakamımız Erol Rüsftemoğlu, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, Mal Müdürü Yusuf Koç, Tapu Müdürü Levent Kara, Halk Bankası Müdürü Nurullah Okumuş, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Din Görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Sabah namazlarını hatimle kıldıran Mızrak Camii İmam-Hatibi Mevlüt Yaşar’ın bir hatim daha tamamlaması sebebiyle düzenlenen programda, kalabalık bir cemaatle sabah namazı kılındı. Ardından Mızrak Camii Müezzini T. Nuri Kara kısa sureleri, Hastane Camii İmam-Hatibi İsmail Erkek sabah zikrini okudu.  İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un, konuşmasının ardından yaptığı duaya, tüm cemaat âminleriyle iştirak ettiler.

Çıkışta cemaate çorba ve çay ikram edildi.

Son Güncelleme ( Friday, 14 November 2014 )