Müftülükte Bayramlaşma PDF Yazdır E-posta
Sunday, 05 October 2014

MÜFTÜLÜĞÜMÜZDE BAYRAMLAŞMA

İlçemizde kamu kurumlarıyla vatandaşların katıldığı bayramlaşma töreni müftülüğümüz toplantı salonunda bayramın 1. günü saat 14.00’da yapıldı.

Bayramlaşma programına İlçe Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Garnizon Komutanı Mehmet Ece, Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz, Müftü Vekili Mustafa Güner, Milli Eğitim Müdürü Halim İzgi, Mal Müdürü Yusuf  Koç, İlçe Tarım Müdürü Mustafa Çömezoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Ramazan Irmak, Devlet Hastanesi Başhekimi Yusuf  Kara, Belediye Başkan Yardımcıları, Sivil Toplum Kuruluşu Mensupları, Siyasi Parti Temsilcileri, Din Görevlileri, Basın Mensupları ve Vatandaşlar katıldı.

Müftü Vekilimiz Mustafa Güner’in katılımcıları kapıda karşıladığı bayramlaşma töreninde İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı yaptıkları konuşmalarla vatandaşların bayramlarını tebrik ettiler. Sıcak ve samimi bir ortamda yapılan bayramlaşma töreninde yapılan ikramların ardından tüm protokol Garnizon Komutanlığını, Emniyet Müdürlüğünü, Hastane ve Şehit Ailelerini ziyaret etmek üzere Müftülüğümüzden ayrıldılar.

Son Güncelleme ( Sunday, 05 October 2014 )