Gaziler Gününde Mevlid PDF Yazdır E-posta
Saturday, 20 September 2014

GAZİLER GÜNÜNDE MEVLİD-İ ŞERİF VE HATİM

Gaziler Günü münasebetiyle 19 Eylül Cuma günü Hastane Camiinde Mevlid-i Şerif okundu. Okunan hatimlerin duası yapıldı.

Gaziler Günü dolayısıyla, İlçe Müftülüğümüz tarafından tüm şehit ve gazilerimize ithaf edilmek üzere bir program düzenledi. Hastane Camiinde düzenlenen programda, Gedik Camii İmam-Hatibi Nejdet Güray, Tuzcuoğlu Camii İmam-Hatibi Mehmet Altınay, Meydan Camii İmam-Hatibi Bünyamin Akçay Kur’an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif, Salat-ü Selam, İlahi ve Kasideler okudular.

Programın sonunda İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, Mevlid-i Şerifin ve önceden okunan hatimlerin duasını yaptı. Cemaatin hep birlikte aminleriyle iştirak ettikleri program, İlçe Müftümüzün ikindi namazını kıldırmasıyla sona erdi.