Dua ve Münacaat Buluşması PDF Yazdır E-posta
Saturday, 09 August 2014

FATİH CAMİİNDE DUA VE MÜNACAAT BULUŞMASI

İlçemiz Fatih Camiinin yeniden dizaynı sebebiyle 9 Ağostos Cumartesi günü sabah namazında “Dua ve Münacaat Buluşması” gerçekleştirildi.

Programa İlçe Kaymakamımız Erol Rüstemoğlu, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın, Müftülüğümüz Şube Müdürü Mustafa Güner, çevre din görevlileri, kadın ve erkeklerden oluşan kalabalık bir cemaat iştirak etti.

Sabah Namazını Müftülüğümüz Şube Müdürü Mustafa Güner kıldırdı. Sabah namazının kılınmasından sonra Hastane Camii İmam-Hatibi İsmail Erkek tarafından zikr-i şerif okundu. Programın sonunda İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş tarafından dua edildi. Tüm insanlığa, özellikle mazlum Müslümanlara kurtuluş dileklerini de içeren bu duaya tüm cemaat aminleriyle iştirak etti.

Cami görevlileri Mustafa Yıldız ve Faruk Samancı'nın organizesi ve mahalle halkının katkıları ile programa katılanlara çorba ve çaydan oluşan kahvaltı ikram edildi.