MySQL: 5.6.36
Öğrencilerden Program PDF Yazdır E-posta
Monday, 04 August 2014

YAZ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİNDEN ÖZEL PROGRAM

İlçemiz Alaaddin Kur'an Kursunda Yaz Kursuna devam eden öğrenciler, "Peygamberimi Anıyorum" temalı program düzenledi.

Kur'an Kursu Öğreticisi Nurdan Sarı'nın refakatinde Alaaddin Camiinde düzenlenen programda, öğrencilerimiz tarafından, piyesler, şiirler, ilahiler, hadisler ve yapılan mini sohbetlerle Hz. Peygamber Efendimiz ve O'nun örnek hayatı anlatıldı.

Programa öğrenci velileri ve mahalle sakinleri de ilgi göstererek, icra edilen programı dikkatle izlediler.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş yaptığı açıklamada: "Bu tür etkinliklerle, hem öğrencilerimizin camiye ve öğrenmeye ilgilerini artırmayı, hem camilerimizin kadınlarımız tarafından daha aktif kullanılmasını, hem de halkımızın ilgi ve dikkatini camiye, yaz kurslarına ve Hz. Peygamber Efendimizin örnek hayatına çekmeyi hedefledik. Umarız bereketli sonuçlar alırız" diyerek, Kurs Öğreticisini, öğrencileri ve katılanları tebrik etti.

Son Güncelleme ( Thursday, 14 August 2014 )