Müftülükte Bayramlaşma PDF Yazdır E-posta
Tuesday, 29 July 2014

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZDE BAYRAMLAŞMA

İlçemizde Protokol bayramlaşması, Müftülüğümüz toplantı salonunda, bayramın birinci günü saat 13.30 da kalabalık bir katılımla yapıldı.

Bayramlaşma programına İlçe Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Belediye Başkanı Prof Dr. Ramazan Çalık, Garnizon Komutanı J.Üsteğmen Ahmet Keremit, Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, İlçe Tarım Müdürü Mustafa Çömezoğlu, Vergi Dairesi Müdürü Fahri Gün, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Koop. Başkanı Bayar Savran, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Cesur, Pazarcılar Odası Başkanı Erdal Çam, Kurum Müdürleri, Belediye Başkan Yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, din görevlileri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş'un tüm misafirleri kapıda karşıladığı bayramlaşma töreninde Kaymakamımız Erol Rüstemoğlu, katılımcıların bayramını tebrik etti. Ramazan Bayramının ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesi temennilerini dile getirdi.

Yapılan ikramlardan sonra tüm Protokol, Garnizon Komutanlığı,  Emniyet Müdürlüğü, Hastane ve Şehit ailelerini ziyaret etmek üzere Müftülüğümüzden ayrıldılar.

Son Güncelleme ( Tuesday, 29 July 2014 )