Gazze'ye Yardım PDF Yazdır E-posta
Saturday, 26 July 2014

DİYANET’TEN GAZZE’YE YARDIM KAMPANYASI

Diyanet İşleri Başkanlığı, İsrail’in Gazze’ye yönelik sürdürdüğü zalim saldırılarından dolayı bir yardım kampanyası başlattı.

Başbakanlık tarafından başlatılan tüm yardım kampanyalarını da Diyanet İşleri Başkanlığı koordine edecek. Yardım kampanyasıyla Gazze’de saldırılara maruz kalanların acil ihtiyaçlarının giderilmesi amaçlanıyor.

GAZZE yazıp 2851’e gönder…

Banka yoluyla yapılacak yardımların yanı sıra Diyanet İşleri Başkanlığı SMS yoluyla da bir yardım kampanyası başlattı. Cep telefonlarından GAZZE yazıp 2851’e gönderildiğinde Gazze’ye 5 TL yardım yapılmış olacak.

Yardımlar için hesap numaraları şu şekilde;

GAZZE YARDIM KAMPANYASI İÇİN BANKA HESAP NUMARALARI

Gerçek ve tüzel kişiler bu hesaplara havale ücreti ödemeksizin doğrudan bağış yapabilecekleri gibi, GAZZE yazıp 2851’e mesaj göndererek 5 TL bağışta bulunabilirler.