Kuran Kurslarında Mezuniyet PDF Yazdır E-posta
Saturday, 31 May 2014

İLÇEMİZ KUR'AN KURSLARINDA MEZUNİYET PROGRAMLARI BAŞLADI

İlçemiz Eminceler Mahallesi Kur’an Kursunda 30 Mayıs Cuma günü mezuniyet töreni düzenlendi ve öğrencilere belgeleri verildi.

Törene İlçe Müftümüz Dr. Abdülkadir Karakuş, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner, çevre Cami İmam Hatipleri, Kur’an Kursu öğrencileri ve mahalle halkı katıldı. Eminceler Mahalle Cami İmam-Hatibi Mehmet Sabri Taşar’ın okuduğu Kur’anı Kerim ile başlayan program İlçe Müftümüz Dr. Abdülkadir Karakuş’un yaptığı konuşma ile devam etti. İlçe Müftümüz konuşmalarında: "Kur'an ile geçen bir öğretim yılı tamamlandı ama bizlerin Kur'an ile irtibatı asla bitmeyecek. Beşikten mezara ilim talebimiz, ölüm gelinceye kadar da Kur'an ile dostluğumuz devam edecek" dedi ve katılımlarından dolayı kursiyerlere, eğitim konusundaki gayretlerinden dolayı Kur'an Kursu Öğreticisi Fatma Karataş'a tebrik ve teşekkürlerini iletti.

Müftülüğümüz Şube Müdürü Mustafa Güner'in yaprığı duanın ardından İlçe Müftümüz Dr. Abdülkadir Karakuş Kur’an Kursuna devam eden kursiyerlere belgelerini verdi.

Tören sonunda katılımcılara, Kur’an Kursu öğrencileri tarafından, kurs bahçesinde hazırlanan yöreye has gözleme, bazlama, ayran ve çeşitli ikramlar yapıldı.