Çalıştaylar Devam Ediyor PDF Yazdır E-posta
Monday, 26 May 2014

CAMİ HİZMETLERİ ÇALIŞTAYLARI DEVAM EDİYOR

21 Mayıs çarşamba günü, Müftülük Kütüphanesinde yapılan çalıştayda, Cami hizmetlerinin geliştirilmesi, kalbi mescitlere bağlı gençlik oluşturma, Camilerin kadın ve çocuklara açılması gibi konular görüşüldü.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş'un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner ve beşinci gurupta bulunan Din Görevlileri katıldı. Belkıs Mahalle Camii İmam-Hatibi Abdullah Kanatsız'ın okuduğu aşr-ı şerifle başlayan toplantıda, karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu, tecrübe paylaşımı yapıldı ve cami hizmetlerinin kalitesinin ve çeşitliliğinin artırılması konusu üzerinde duruldu. Gönlü mescitlere bağlı gençler, çocuk kalbine yolculuk ve kadınlara yönelik yapılacak işlerle ilgili projelerin geliştirilmesine yönelik çalışmalara hız verilmesi kararlaştırıldı.

Memnuniyetlerin ifade edildiği toplantı dilek ve temenniler bölümüyle son buldu.