Soma Şehitleri İçin Hatim PDF Yazdır E-posta
Friday, 16 May 2014

SEHER VAKTİ ELLER SOMA ŞEHİTLERİ İÇİN AÇILDI

Belek Merkez Camii, 16 Mayıs Cuma günü sabah namazında, Soma şehitleri için duada buluşmak üzere camilere koşanları ağırladı.

Sabah namazında dua buluşmasına İlçe Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Garnizon Komutanı Beşir Açar, Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, Müftülüğümüz Şube Müdürü Mustafa Güner, Din Görevlileri ve kadın-erkek büyük bir cemaat katıldı.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, sabah namazını kıldırdıktan sonra kısa bir konuşma yaptı ve konuşmasında: "Gecenin karanlıklarını, sabahın aydınlığına dönüştüren Rabbimizin, karanlık dehlizlerde nur ve ışık bekleyen tüm kardeşlerimize, Bedir'deki ashabın imdadına gönderdiği melekleriyle aydınlık ve kurtuluş göndermesini diliyorum" dedi.

Yoğun bir katılımın olduğu sabah namazı sonrası, çevre Din Görevlilerinin okuduğu kısa surelerin ardından eller semaya soma şehitleri için açıldı. Okunan hatimler onlara bağışlandı. İlçe Müftümüzün ağzından, seher vaktinin nurunun ve bereketinin ülkemizi ve gönüllerimizi aydınlatması dilekleriyle, milletimizi böyle büyük ve elim felaketlerden koruması için Yüce Mevla'ya tazarru ve niyazda bulunuldu.

Çıkışta cemaate kahvaltı ikramı yapıldı.