Motivasyon Toplantısı PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 14 May 2014

DİN GÖREVLİLERİYLE MOTİVASYON TOPLANTISI

2004-2006 yıllarında Serik Müftüsü olarak görev yapan ve bir buçuk ay önce Burdur il Müftülüğünden Antalya İl Müftülüğüne atanan Osman Artan ilçemiz din görevlileriyle 13 Mayıs Salı günü saat 14.00 de toplantı yaptı.

Açış konuşmasını İlçe Müftümüz Dr. Abdülkadir Karakuş yaptı. Din görevlilerinin dününü ve bugününü değerlendiren Osman Artan; cami içine kapanıp kalmadan cami dışına çıkmanın, caminin imamı değil bulunduğumuz mahallenin imamı olmanın, bir din görevlisi olarak ulaşamadığımız insan olmamasının önemi üzerinde durdu ve; "Görev yaptığımız kuruma kurumsal mensubiyet gereği gereken hizmeti yapmalı, oluşacak bir fitneye odun taşıyan olmamalıyız" dedi.

Çok verimli geçen toplantının ardından İl Müftümüz Osman Artan, yapımı devam eden Dikmen Camiinde de incelemelerde bulundu.