Özel Eğitim Sınıfı PDF Yazdır E-posta
Monday, 12 May 2014

ÖZEL EĞİTİM SINIFI ÖĞRENCİLERİ MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

Tekeli İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri, Müdür Yardımcısı ve Öğretmenleriyle Müftülüğümüze iade-i ziyarette bulundular.

12 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette Misafir öğrencileri İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş ve Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner kapıda karşıladılar. Çocuklar İlçe Müftümüze bir buket çiçek takdim ettiler. İlçe Müftümüz çocuklarla ayrı ayrı ilgilenerek onlarla sohbet etti. Bu ziyareti çok anlamlı bulduğunu söyledi ve memnuniyetini bildirdi.

Çocuklara meyve suyu ve kuru pasta ikram edildi. Yapılan sohbette İlçe Müftümüz, bu çocukların bizlere birer emanet olduğunu vurguladı ve: "Bu çocuklarımızın ebeveynleri kadar bize de düşen önemli sorumluluklar var, bu sorumlulukları yerine getirmek hem insani hem de dini bir görevdir" dedi.

Çok büyük bir sevinç ve neşeyle ayrılan çocuklarımıza yap-boz ile balon hediye edildi ve çıkışta hep birlikte hatıra fotoğrafı çekindiler.

Son Güncelleme ( Monday, 12 May 2014 )