Kardeş Kur'an Kursları PDF Yazdır E-posta
Friday, 09 May 2014

KARDEŞ KUR'AN KURSLARINDAN ZİYARET

İlçemiz Tekke Zeybekler Kur’an Kursu öğretici ve öğrencileri, Abdurrahmanlar Kur'an Kursunu ziyaret etti.

7 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilen program, her iki Kur’an Kursu öğrencilerinin birlikte Kur'an'dan ayetler ve sureler okumasıyla ve ilahiler söylemesiyle başladı. Abdurrahmanlar Kur’an Kursu Öğreticisi Fatma Yılmaz ve Tekke Zeybekler Kur’an Kursu Öğreticisi Belgin Safa'nın ortaklaşa yaptıkları sohbetlerle ve dualarla devam etti.

Öğrencilerin çok memnun kaldıkları ve tekrarını kararlaştırdıkları program, ev sahibi öğretici ve öğrencilerin hazırladığı ve sunduğu ikramlarla sona erdi.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da yaptığı açılamada; bu tür ziyaretlerin birlik ve beraberliğe; dolayısıyla berekete vesile olacağına inandığını belirtti. Görevliler arası işbirliğine önem verdiklerini ve bundan da çok hayırlı sonuçlar beklediklerini vurguladı. Kardeşliğe önem veren Kurs Öğretici ve öğrencilerine tebriklerini iletti.