Regaib Kandili Heyecanı PDF Yazdır E-posta
Friday, 02 May 2014

REGAİB KANDİLİ YOĞUN BİR KATILIMLA KUTLANDI

Regaib Kandili İlçemiz Camilerinde kadın, erkek ve çocukların yoğun bir katılımıyla idrak edildi.

Merkez Camiindeki program, akşam namazından sonra Mevlid-i Şerif ile başladı. Programda, Merkez Camii İmam-Hatibi Osman Demirci, Hastane Camii İmam-Hatibi İsmail Erkek, Tuzcuoğlu Camii İmam-Hatibi Mehmet Altınay ve Meydan Camii İmam-Hatibi Bünyamin Akçay tarafından, Kuran-ı Kerim, Mevlid-i Şerif, İlahi ve Kasideler okundu. Mevlid-i Şerifin ardından, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş'un yaptığı içten ve samimi dualara cemaatin aminleri eşlik etti.

Kalabalık bir katılımla eda edilen yatsı namazını Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner kıldırdı ve namazın akabinde, Üç Aylar ve Regaib Kandili hakkında cemaate kısa bir konuşma yaptı.

Çıkışta hayırseverlerin hazırladıkları kandil simidi, çikolata ve lokma ikramı yapıldı.