Hatimle Sabah Namazları PDF Yazdır E-posta
Friday, 25 April 2014

HATİMLE SABAH NAMAZLARI YAYGINLAŞIYOR

İlçemiz Mızrak Camii’nde hatimle kıldırılan sabah namazlarında, hatmin tamamlanması hasebiyle 25 Nisan Cuma günü sabah namazında, zikir ve dua merasimi düzenlendi.

Sabah namazında yapılan merasime İl Müftüsü Osman Artan, Kaymakam Erol Rüstemoğlu, Garnizon Komutanı Beşir Açar, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, okul müdürleri, öğretmenler, din görevlileri ve kadın-erkek kalabalık bir cemaat katıldı.

Mızrak Camii İmam-Hatibi Mevlüt Yaşar’ın kıldırdığı sabah namazının ardından Kur’an-ı Kerim’den kısa sureler okundu ve sabah zikri yapıldı. İl Müftüsü Osman Artan kısa bir konuşma yapıp aminler eşliğinde hatim duası yaptı.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş yaptığı açıklamada, hatimle sabah namazlarının yaygınlaşmaya başladığını, Cumalı ve Köseler Camilerimizde de Hatimle Sabah Namazı kılınmaya başladığını söyledi ve: "İnşallah daha başka camilerimizde de bu uygulama başlayacaktır. O camilerimizde de en kısa zamanda dua programları icra edilecektir" dedi.

Program sonunda tüm katılanlara, hayır sevenlerin hazırladığı çorba ve çaydan oluşan kahvaltı ikram edildi.