Mahallelerde Kutlu Doğum PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 23 April 2014

İLÇEMİZ KURAN KURSLARINDA VE CAMİLERİNDE DÜZENLENEN KUTLU DOĞUM PROGRAMLARI TAMAMLANDI

İlçemiz Kuran Kurslarında ve Camilerinde düzenlenen Kutlu Doğum Mahalle Programları 21 Nisan akşamı Gebiz Meydanında icra edilen programla tamamlandı.

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle, Çandır, Kayaburnu, Fedenler, Yukarıkocayatak ve Eminceler Kuran Kursları, Karadayı, Şatırlı Uzunsakallar, Kadriye, Burmahancı, Gebiz ve çevresi cami görevlileri ile  cemaatinin birlikte düzenlediği Mahalle Programları çok bereketli ve verimli geçti.

Kur’an tilavetleriyle, ilahileri ve kasideleriyle, Yaz Kurslarımızda yetişen öğrencilerimizin okuduğu şiir ve naatlarıyla çok duygulu geçen programlarımızın tamamında İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet temalı sohbetler yaptı. Konuşmaların akabinde tüm mahalle halkının birlikte okuduğu hatimlerin duası yapıldı.

Programların sonunda katılanlara Kutlu Doğum Aşı olarak yemekler ve ziyafetler sunuldu.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş yaptığı açıklamada: “Çok verimli geçen bu tür Mahalle Programlarımızı gelecek yıllarda tüm Kuran Kurslarımıza ve Camilerimize yaymayı amaçlıyoruz” dedi ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Son Güncelleme ( Wednesday, 23 April 2014 )