Tekke de Kutlu Doğum PDF Yazdır E-posta
Tuesday, 22 April 2014

TEKKE MAHALLESİ KUTLU DOĞUM PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

İlçemiz Tekke Mahalle Muhtarlığı ve Din Görevlilerinin ortaklaşa düzenledikleri ve Kaymakamımız Erol Rüstemoğlu'nun da katıldığı Kutlu Doğum Programı yoğun bir katılımla icra edildi.

Sulutekke Camii İmam-Hatibi İsmail Sancar'ın sunuculuğunu yaptığı programda, Abdurrahmanlar Çıtlıklı Camii İmam-Hatibi Ali Kanat Kur'an-ı Kerim okudu. Tekke Camii İmam-Hatibi İsmet Dayı'nın yaptığı takdim konuşmasından sonra, Tekke Zeybekler Camii İmam-Hatibi Mustafa Bayar ve Sulutekke Camii İmam-Hatibinin okuduğu ilahi ve kasidelerden, öğrencilerin okuduğu şiirlerden sonra İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş kürsüye gelerek Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet temalı konuşmalarını yaptılar.

Çevre mahallelerden Muhtarların, Din Görevlileri ve cemaatin de yoğun ilgi gösterdiği programın sonunda, katılımcılara buketlerle çiçekler takdim edildi ve Kutlu Doğum Aşı olarak, etli pilav ve helva ikram edildi.