Paskalya Ayini PDF Yazdır E-posta
Monday, 21 April 2014

DİNLER BAHÇESİNDE PASKALYA AYİNİ

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, Belek Dinler Bahçesindeki kilisede yapılan Paskalya Ayinine iştirak ederek bir konuşma yaptı.

Kilisede görevli Papaz Ludger Paskert'in: "Serik Müftüsü ayinimize iştirak etmiştir. Ben sizler adına hoş geldiniz diyorum" diyerek takdiminden sonra söz alan İlçe Müftümüz, bayramlarını tebrik ederek başladığı söze: "Dinleri Allah bizlerin huzur ve mutluluğu için göndermiştir. Bizler dini farklılıklarımızı kavga vesilesi kılmadan, birbirimizin tercihlerini saygıyla karşılayarak yaşadığımız mekanları huzur yurtları yapmalıyız. Dindar insanlar olarak bizlerin, bu dünyanın barış ve huzuru adına yapacağımız çok şeyler olduğuna inanıyorum" diyerek devam etti ve aralarında olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Papaz Ludger de, bu ziyaretten memnuniyetini belirterek: "Ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti. Sizi bu özel günümüzde aramızda görmekten çok memnun olduk" diyerek, duygularını ifade etti.

Dışarıda çekilen hatıra fotoğrafının ardından karşılıklı memnuniyet duygularıyla ziyaret sona erdi.

Son Güncelleme ( Monday, 21 April 2014 )