Kadınlara Kutlu Doğum PDF Yazdır E-posta
Monday, 21 April 2014

KADINLARA ÖZEL KUTLU DOĞUM PROGRAMI

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle kadınlar için düzenlenen konferans ve tasavvuf musikisi konseri 19 Nisan Cumartesi günü Gündoğdu düğün salonunda yapıldı.

Program sunuculuğunu Gedik Kuran Kursu Öğreticisi Fatma Yılmaz yaptı. Okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından il Vaizesi Saliha Manca “Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet” konulu sunumunu yaptı. Ardından Grup Adeviye’nin icra ettiği Tasavvuf Musikisi Konseri ilgiyle takip edildi. Program sonunda konuşmacıya ve Adeviye grubuna, İlçe Müftümüzün eşi Atiye Karakuş tarafından plaket takdim edildi.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş yaptığı açıklamada; "Tüm programlarımıza büyük bir katılımla iştirak eden kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yaptık ve onlara özel program tertip ettik. Biliyoruz ki, kadınlarını iyi yetiştiren toplumlar, aileleri iyi yetiştirmiş olurlar. Bu anlayışla, sadece onlara özel bu programımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyor ve katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi.

Son Güncelleme ( Tuesday, 22 April 2014 )