Kutlu Doğum Mevlidi PDF Yazdır E-posta
Sunday, 20 April 2014

YUKARIKOCAYATAK CAMİİNDE KUTLU DOĞUM MEVLİDİ

Kutlu Doğum Haftası Mevlidi, tadilatı yeni tamamlanan Yukarıkocayatak Merkez Camiinde 18 Nisan Cuma günü okundu ve aynı zamanda caminin açılışı da yapıldı.

Cami açılışına Kaymakam Erol Rüstemoğlu, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, Daire Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye Encümenleri ve vatandaşlar katıldı.

Program Çandır Mahallesi Gökçay Camii İmam-Hatibi Nihat Kartal’ın okuduğu Kuranı Kerim ile başladı. Açılış konuşmasını İlçe Müftümüz Dr. Abdülkadir Karakuş yaptı. Cami tadilatında büyük emekleri olan Enver Aputkan’a plaketi Kaymakam Erol Rüstemoğlu verdi. Kurdele kesim töreninden sonra cami içine geçildi.

Cuma namazı öncesi Kadriye Merkez Camii İmam-Hatibi Mehmet Çomak, Çandır Gökçay Cami İmam-Hatibi Nihat Kartal, Kır Camii İmam-Hatibi Bülent Şen, Şatırlı Akmezar Camii İmam-Hatibi Rıdvan Güvenç Mevlid-i Şerif okudular. Mevlidin ve okunan hatimlerin duası İlçe Müftümüz tarafından yapıldı.

İlçe Müftümüz Dr. Abdülkadir Karakuş’un kıldırdığı Cuma namazından sonra cemaate Kutlu Doğum Aşı olarak, etli pilav, ayran ve helva ikramı yapıldı.