Bir Damla Kan Bir Can PDF Yazdır E-posta
Sunday, 20 April 2014

MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN BİR DAMLA KAN BİR CAN KAMPANYASI

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kızılay Kan Merkezi ve İlçe Müftülüğümüz işbirliği ile 18 Nisan Cuma günü müftülük toplantı salonunda bir damla kan bir can sloganıyla Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi.

Kampanyaya Din Görevlileri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’unda kan verdiği kampanyada Müftümüz şunları söyledi; “Kan bizlere Rabbimizin lütfettiği en önemli nimetlerden bir tanesi ve yapay yollarla elde etme imkanı da yok. Bundan dolayı, tüm özel günlerimizde bizler Kan Bağış Kampanyalarına destek vererek, hem sağlığımızı koruma, hem de, kan ihtiyacı olan kardeşlerimize derman olması için bir damla kan bir can diyerek, kan veriyor ve kardeşlerimizi kan vermeye çağırıyoruz.”