Motivasyon Semineri PDF Yazdır E-posta
Friday, 11 April 2014

RUHUMUZU AYDINLATAN ÖNDERLER SEMİNERİ

Kişisel gelişim uzmanı Alişan Kapaklıkaya müftülüğümüz çalışanlarına ve eşlerine 10 Nisan Perşembe günü “Ruhumuzu Aydınlatan Önderler“ konulu mesleki motivasyon semineri verdi.

Müftülük toplantı salonunda yapılan seminer, Çınaraltı Kişisel Gelişim ve Eğitim Danışmanlık Merkezi’nin katkılarıyla gerçekleşti. Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan İlçe Müfütümüz Dr. Abdulkadir Karakuş: "Çınaraltı Kişisel Gelişim ve Eğitim Danışmanlık Merkezi’nin çok değerli çalışanlarına, sahiplerine, konuşmacı Kişisel Gelişim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya Beyefendiye ve siz meslektaşlarıma teşriflerinizden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Bu seminerin hayırlara, iyiliklere, güzelliklere bizim heyecanımızın artmasına ve o heyecanın faydalı din hizmetine dönüşmesine vesile olmasını diliyorum" dedi.

Çok sürükleyici bir üslupla, konferansını takdim eden Kapaklıkaya konuşmasında: " Fikirler insanları birbirinden uzaklaştırır, duygular insanları birbirine yaklaştırır. Konuşmalarımıza duygu katmalıyız. Duygunun olmadığı konuşmalar, Yüce Allah'ın Kur’anda da buyurduğu gibi, kalplere, gözlere, kulaklara hitap etmez. Onun için bizlerin yapacağı iş vaazlarda bir şeyi ispat etmeye çalışmak yerine cemaatin motivasyonunu yükseltmek, duygularına hitap etmek olmalı, çiftçinin yaptığı gibi önce nadas etmeli, sonra toprağa emek çekmenin ardından tohumu öyle saçmalı ki bire karşılık otuz geri almalı" dedi.

Çıkışta kitaplarını da imzalayan Kapaklıkaya, Din Görevlilerine tekrar gelme sözü vererek konferansı tamamladı.

Son Güncelleme ( Friday, 11 April 2014 )