Çınaraltında Stant PDF Yazdır E-posta
Friday, 11 April 2014

MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN ÇINARALTI MEYDANINDA STANT

Müftülüğümüz Kutlu Doğum Haftası öncesi Çınaraltı meydanında Kutlu Doğum Haftası Programları Tanıtım Standı kurdu.

Bu stantta hafta boyunca ilçe merkezi ve mahallelerinde yapılacak olan programları tanıtan broşürler, davetiyeler ve çocuklar için hazırlattırılan üzerinde kutlu doğum tanıtımının yer aldığı balonlar dağıtılıyor.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş: "Her yıl kutlu doğum haftalarında yapılan davetiye ve broşürlerin dağıtımını camilerimizden yapıyorduk. Bu yıl daha çok insanımıza ulaşmak için camilerimizden tanıtımın ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra ilçe meydanında stant açarak yapmak istedik. Bu şekilde daha çok insanımıza Peygamber Efendimizin doğum gününü hatırlatmış olacağız" dedi. Kutlu Doğum Haftasının Peygamberimizle irtibatımızın artmasına vesile olmasını, icra edilecek programların verimli ve tesirli olması dileklerini ifade etti.

Son Güncelleme ( Friday, 11 April 2014 )