Kur'anı Güzel Okuma Kursu PDF Yazdır E-posta
Tuesday, 08 April 2014

KUR’AN’I GÜZEL OKUMA KURSU BAŞLADI

İlçe Müftülüğümüz Din Görevlilerine yönelik Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Kursu düzenlendi. Beş hafta sürecek olan kursa İmam-Hatip ve Müezzin Kayyımlardan oluşan 15 kişi devam ediyor.

Kepez Müftülüğü Gülveren Camii İmam-Hatibi Yusuf Demirci tarafından verilen kursta, tashih-i huruf, meharic-i huruf, tecvit, harf ve kıraat talimi gibi konularda eğitim veriliyor.

7 Nisan Pazartesi günü başlayan kursta ilk derse İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş ve Şube Müdürü Mustafa Güner de katıldılar. İlçe Müftümüz kursiyerlere yönelik olarak yaptığı konuşmasında, kursun hayırlara vesile olmasını diledikten sonra: “Bu eğitim sürecini iyi değerlendirirsek, hem kendimizi yenilemiş ve tazelemiş oluruz; hem birbirimizden çok şeyler öğreniriz; hem de yeni dostluklar, kardeşlikler ve işbirlikleri oluşturarak birlikten doğacak güçle tüm hayatımızı bereketlendiririz” dedi.

Dairemiz ve kursiyerler adına Formatör Öğretici Yusuf Demirci’ye hoş geldiniz diyerek ilk dersi başlattı.