MySQL: 5.6.36
Polis Gününe Özel Mevlid PDF Yazdır E-posta
Monday, 07 April 2014

MÜFTÜLÜKTEN POLİS GÜNÜNE ÖZEL MEVLİT VE DUA PROGRAMI

4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanmakta olan Polis Günü, Tuzcuoğlu Camiinde okunan Mevlid-i Şerif ile başladı. Programa katılanlara, cami çıkışında tavuklu pilav ve ayran ikram edildi.

Garnizon Komutanı Bnb. Beşir Açar, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kısakürek, Cumhuriyet Savcıları, Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, İskenderun Müftüsü Mehmet Taştan ve Emniyet Teşkilatı mensupları ve kalabalık bir cemaatin iştirakiyle icra edilen program, akşam namazından sonra başladı ve Yatsı namazına kadar devam etti.

Hastane Camii İmam-Hatibi İsmail Erkek, Tuzcuoğlu Camii İmam-Hatibi Mehmet Altınay, Gedik Camii İmam-Hatibi Nejdet Güray, Belek Mecekler Camii İmam-Hatibi M. Necati Kaban ve Belpınar Camii İmam-Hatibi Bünyamin Akçay güzel sesleriyle Kur’an okudular. Okudukları Mevlid-i Şerifi ilahilerle süslediler ve İskenderun Müftüsü Mehmet Taştan da programın sonunda bir Kur’an ziyafeti sundu. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un yaptığı duanın ardından, yine İlçe Müftümüz tarafından Yatsı Namazı kıldırıldı.

Namaz çıkışında tüm cemaate, hayırseverlerce hazırlanan tavuklu pilav ve ayran ikram edildi.

Son Güncelleme ( Monday, 07 April 2014 )