Kur'an Kurslarında Va'z-İrşad PDF Yazdır E-posta
Saturday, 29 March 2014

KUR'AN KURSU ÖĞRETİCİLERİMİZDEN VA'Z-İRŞAT ATAĞI

İlçemiz Kur'an Kurslarında görev yapan öğreticilerimiz, camilerimizde kadınlarla buluşarak, onlara özel programlar icra ediyorlar. 26 Mart Çarşamba günü başlayan programlar, 15 Mayıs Perşembe gününe kadar devam edecek.

İlçemiz Belkıs Camili Mahallesi, Çanakçı, Berendi ve Töngüşlü Hacı Hasanlar Camilerinde yoğun katılımlarla icra edilen programlar, Aşr-ı Şerif, Yasinler ve ilahilerle başladı. Görevli Kur'an Kursu Öğreticilerimizin vaazları ve dualarıyla sona erdi.

Programlardan memnuniyetlerini ifade eden kadınlar, programların sıklıkla yapılması isteğinde bulundular. Programların ardından, hayırseverlerce hazırlanan yiyecek ve içecekler, katılımcılara ikram edildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş: Bu etkinliklerimizle, kadınlarımızın camiyle buluşmalarını; hem, doğru din bilgisini elde etmelerini; hem de, bir araya gelerek tanışıp kaynaşmalarını, bir ve beraber olmalarından meydana gelecek bereketleri yaşamalarını amaçlıyoruz. Mayıs ayının ortalarında son bulacak olan programlarımız, III. dönem olan Temmuz-Eylül dönemlerinde ve daha sonraki dönemlerde de devam edecektir dedi ve bu programlarda özveriyle görev yapan Kur'an Kursu Öğreticilerine ve programlara ev sahipliği yapan İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlara teşekkür etti.

Son Güncelleme ( Saturday, 29 March 2014 )