Kur'an Kursları Birlikteliği PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 26 March 2014

GEBİZ KUR'AN KURSU AKÇAPINAR KUR'AN KURSUNU ZİYARET ETTİ

İlçemiz Gebiz Kur’an Kursu öğretici ve öğrencileriyle, Yasin-i Şeriflerin okunduğu, sohbetlerin ve duaların yapıldığı programda, Akçapınar Kur’an Kursuna misafir oldu.

19 Mart Çarşamba günü gerçekleştirilen program, her iki Kur’an Kursu öğrencilerinin birlikte Yasin-i Şerifler okumasıyla ve ilahiler söylemesiyle başladı. Akçapınar Kur’an Kursu Öğreticisi Ayşe Asri ve Gebiz Kur’an Kursu Öğreticisi Nagihan Abak'ın ortaklaşa yaptıkları sohbetlerle ve dualarla devam etti.

Öğrencilerin çok memnun kaldıkları program, ev sahibi öğretici ve öğrencilerin hazırladığı ve sunduğu ikramlarla sona erdi.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da; bu tür ziyaretleşmelerin ve işbirliğinin birlik beraberliğimizin güçlenmesine, dostluk ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olacağını söyleyerek, teşvik edilmesi gerektiğini söyledi. Kur'an Kursları arası güç birliğinin hizmetlerimize de güç katacağını ifade etti.