Zikir ve Dua Buluşmaları PDF Yazdır E-posta
Friday, 21 March 2014

SABAH ZİKRİ VE DUA BULUŞMALARI

İlçemiz Camilerinde Sabah zikirleri ve dua buluşmaları yaygınlaşıyor. Her hafta Cuma sabahları devam eden Kadriye Camiinde, bu hafta, sabah zikrine İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da katılarak, namaz sonrası cemaatle hasbıhal etti.

İlçemiz Kadriye Camii İmam-Hatibi Mehmet Çomak ve Müezzin-Kayyım Ramazan Çakmak nezaretinde okunan hatimlerin duası Cuma günleri sabah namazından sonra yapılan sabah zikrinin ardından yapılıyor. Duadan sonra cami okuma salonunda, cemaate kahvaltı ikram ediliyor.

21 Mart Cuma sabahı, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş'un kıldırdığı sabah namazından sonra, Hastane Camii İmam-Hatibi İsmail Erkek sabah zikrini okudu. Cemaatinde eşlik ettiği zikirden sonra, İlçe Müftümüzün Namaz konulu sohbetinden sonra, Belek Camii Müezzin-Kayyımı Esat Mahmut Karakuş, Kır Cami İmam-Hatibi Bülent Şen, Dinler Bahçesi Camii İmam-Hatibi Sonay Yıldırım ve Belek Mecekler Camii İmam-Hatibi M. Necati Kaban tarafından okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner'in duasına tüm cemaat âminleriyle eşlik ettiler.

Program sonrası, Caminin okuma Salonunda cemaate, cemaatin gençlerinin hizmetiyle, hayırseverlerin hazırladığı çorba, kahvaltı ve çaydan oluşan ikramlar yapıldı.