Camilerde Kuran Eğitimi PDF Yazdır E-posta
Friday, 21 March 2014

CAMİLERDE KUR'AN ÖĞRETİMİ DÖNEM SONU BULUŞMALARI

İlçemiz Camilerinde yetişkinlere yönelik olarak açılan Camilerde Kur'an Öğretimi kurslarının son günlerinde, dua programları yapılıyor.

İlçemizde 29 camide açılan kurslarda mezuniyet dönemi başladı. Kurslar nihayete ererken, camilerimizde yapılan programlara çok sayıda kadın ve erkek cemaat katılarak dua buluşmaları gerçekleştiriliyor.

Son programlar, İmam-Hatip Yusuf Çakmak tarafından organize edilen Kürüş ve İmam-Hatip Süleyman Özen tarafından düzenlenen Karadayı Camilerinde gerçekleştirildi. Programa kursiyerler, mahalle halkı ve çevre din görevlileri katıldılar. Her iki camimizde yapılan programlarda, Müftülüğümüz Şube Müdürü Mustafa GÜNER, Kur’an Öğrenmenin ve Öğretmenin Faziletinden bahsetti.

Bölgede görev yapan İmam-Hatiplerin okuduğu Kur’an-ı Kerim’den sonra Şube Müdürü Mustafa GÜNER’in yaptığı duada hatimleri okuyanların geçmişleri ve Çanakkale şehitlerimiz unutulmadı.

Programlar, misafirlere yapılan ikramlarla sona erdi.