Seherde Zikir ve Dua PDF Yazdır E-posta
Friday, 07 March 2014

HASTANE CAMİİNDE SEHER VAKTİNDE ZİKİR VE DUA

İlçemiz Hastane Cami cemaati ve Merkez Kuran Kursu öğrencileri, 7 Mart Cuma günü seher vaktinde kadın erkek camide sabah namazında buluştu.

Sabah namazının kılınmasından sonra Hastane Camii İmam-Hatibi İsmail Erkek tarafından zikr-i şerif okundu. Zikrin ardından İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş cemaate hitap etti ve;  Nasıl ki vücudumuzun gıdaya ihtiyacı varsa, Ruhumuzun da gıdalanmaya ihtiyacı vardır. Ruhumuzun en başta gelen gıdası Kuranı Kerimdir, namazdır, duadır, zikirdir dedi.

Çevre camilerden programa katılan Din Görevlilerinden Dikmen Camii İmam-Hatibi Bekir Ay, Belek Camii İmam-Hatibi Süleyman Yıldırım, Belek Camii Müezzin-Kayyımı Esat Mahmut Karakuş ve Fatih Camii Müezzin-Kayyımı Faruk Samancı'nın okuduğu Kur'an-ı Kerimden İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuşun yaptığı hatim duasının ardından cami bahçesinde hayırseverlerin hazırladığı çorba, çay, peynir ve zeytinden oluşan kahvaltı ikram edildi.