Dua Buluşması PDF Yazdır E-posta
Friday, 07 March 2014

YUKARIKOCAYATAK CAMİİNDE DUA BULUŞMASI

Yukarıkocayatak Camii, Mahalle Hatimleri projesi çerçevesinde okunan onlarca hatimin duası için kadın ve erkeklerden oluşan coşkun bir cemaate ev sahipliği yaptı.

İlçemiz Yukarıkocayatak Cami cemaati ile Yaz Kur'an Kurslarında Kur'an'ı öğrenen öğrenciler ve Kuran Kursumuzda okuyan hanımlar, Cami İmam-Hatibi Nevzat Şen ve Kur'an Kursu Öğreticisi Aliye Bözcek nezaretinde okudukları hatimlerin duasını yapmak üzere, 5 Mart Çarşamba günü Yatsı namazından sonra kadın erkek camide buluştular.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş Yatsı namazını kıldırdıktan sonra, cemaate hitap etti ve;  Kur'an ile hayatın bereketlenmesi konusunda cemaate bilgi verdi.

Çevre camilerden programa katılan Din Görevlilerinin okuduğu Kur'an-ı Kerimden sonra İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş hatim duası yaptı.

Programın ardından cami bahçesinde hayırseverler tarafından ikramlar yapıldı.

Son Güncelleme ( Friday, 07 March 2014 )