Kadınlara Yönelik Program PDF Yazdır E-posta
Friday, 07 March 2014

KADRİYE KUR'AN KURSUNDAN KADINLARA YÖNELİK PROGRAM

Kadriye Kur’an Kursu öğrencilerinin hazırlamış oldukları program, Kadriye Camiinde büyük bir katılımla icra edildi ve büyük beğeni topladı.

Programa Kur'an Kursu öğrencileri tarafından Yasin-i Şerif okunmasıyla başlandı. Ardından Kurs Öğreticisi İlknur Yılmaz’ın yapmış olduğu “Peygamber Sevgisi”  konulu sohbet ilgiyle takip edildi.

Öğrenciler tarafından sunulan kıssalar, oratoryolar ve ilahilerle süslenen program sonunda, katılımcılar arasında mini bir yarışma yapıldı. Yarışmanın ardından hediye takdimi ve dua ile program son buldu.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da, programı gerçekleştiren öğretici ve öğrencileri tebrik ederek, programın diğer Kur'an Kurslarımızla işbirliği içerisinde, camilerimizde tekrarlanacağını söyledi.