Motivasyon Semineri PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 05 March 2014

DİN GÖREVLİLERİNE MOTİVASYON SEMİNERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Mehmet Zeki Yılmaz İlçemiz Din Görevlileri ile tecrübe paylaşımında bulundu. Konuşmasında, Din Görevlileri vagon değil lokomotif olmalıdır dedi.

4 Mart Salı günü Müftülüğümüz toplantı salonunda düzenlenen programa Tuzcuoğlu Camii İmam-Hatibi Mehmet Altınay'ın okuduğu Kur’an-ı Kerim ile başlandı. Ardından İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş açış konuşması yaptı, programın hayırlara, birliğe, dirliğe ve bereketli hizmetlere vesile olmasını diledi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Mehmet Zeki Yılmaz konuşmalarına, Diyanet İşleri Başkanımız Mehmet Görmez’in ve Teftiş Kurulu Başkanımızın selamlarını ileterek başladı. Konuşmalarında anılarına da yer veren Başmüfettiş Yılmaz; ifa etmekte olduğumuz görevi memur zihniyeti ile değil Allah rızası için, birlik, beraberlik ve kardeşlik şuuru içinde yapalım. Bulunduğumuz her yerde ümit ışığı olalım. Daima öğrenen ve öğreten olalım. Din gönüllüsü daima bir adım önde olandır. Vagon değil lokomotif olandır. Gücümüz neye yetiyorsa yaparak, örnek olarak, önder olarak özverili bir şekilde dinimize, vatanımıza, ülkemize hizmet edelim dedi.

İlgi ve dikkatle takibedilen programın sonunda, memnuniyetlerini ifade eden Din Görevlileri, hocamızı Kutlu Doğum Haftasında konferans vermek üzere Serik'e davet ettiler.

Son Güncelleme ( Wednesday, 05 March 2014 )