Belek'te Mahalle Hatimleri PDF Yazdır E-posta
Saturday, 01 March 2014

BELEK’TE MAHALLE HATİMLERİ BULUŞMASI

İlçemiz Belek Camileri görevlilerince organize edilen ve 28 Şubat Cuma günü İkindi namazından sonra icra edilen Mahalle Hatimleri buluşmasına, Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Mehmet Zeki Yılmaz sürükleyici konuşması ve yaptığı hatim duasıyla renk kattı.

Belek Camii İmam-Hatibi Süleyman Yıldırım, Müezzin-Kayyım Esat Mahmut Karakuş, Belek Mecekler Camii İmam-Hatibi M. Necati Kaban ve Belek Kur’an Kursu Öğreticisi Ayşegül Şen’in organizasyonuyla okunan onlarca Hatm-i Şerifin duası, Belek Camii bahçesinde yoğun bir katılımla icra edildi. Programa Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Mehmet Zeki Yılmaz, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, çevre Din Görevlileri ve kadın ve erkeklerden oluşan Belekliler katıldı.

Belek Mecekler Camii İmam-Hatibi M. Necati Kaban’ın okuduğu Aşr-ı Şerif ile başlayan programın sunuculuğunu Belek Camii İmam-Hatibi Süleyman Yıldırım yaptı. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un Mahalle Hatimleri programlarının gayesine yönelik yapmış olduğu açış ve selamlama konuşmasının ardından, Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Mehmet Zeki Yılmaz Kur’an Eğitiminin Önemi ve Hayatımızdaki Yeri üzerine çok akıcı bir konuşma yaptı. Kır Camii İmam-Hatibi Bülent Şen ve Merkez Hastane Cami İmam-Hatibi İsmail Erkek tarafından okunan Aşr-ı Şeriflerin ardından Başmüfettiş Mehmet Zeki Yılmaz tarafından hatim duası yapıldı.

Programın sonunda misafirlere Tavuklu pilav ve ayran ikram edildi.