Akçaalanda Kına Şenliği PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 26 February 2014

AKÇAALAN KUR'AN KURSUNDA KINA ŞENLİĞİ

İlçemiz Akçaalan Kur'an Kursunda Kur'an okumayı öğrenen öğrencilere, Kur'an yolunda nice yıllara sloganıyla kına yakıldı.

Bu yılın 2. döneminde, 25 Kasım 2013 tarihinde açılan kursumuza devam eden öğrencilerin tamamı Kur'an okumayı öğrendiler. Onlardaki Kur'an öğrenme şevkine ve azmine şahit olan Kur'an Kursu Öğreticisi Emine Satıroğlu da, onlara özel bir program düzenledi. Programda öğrenciler Kur'an okudu, tekbir, salavat ve ilahiler okudular. Topluca ellere kına yakıldıktan sonra, öğrenciler hocaları tarafından küçük hediyelerle ödüllendirildiler.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da, bu programın kalplerde Kur'an aşkının yanmasına vesile olmasını dileyerek, programda emeği geçenlere teşekkür etti.