Cami Hizmetlerini Geliştirme PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 26 February 2014

CAMİ HİZMETLERİNİ GELİŞTİRME ÇALIŞTAYI

İlçe Müftülüğümüzde, Din Görevlileriyle, Cami Hizmetlerini Geliştirme maksatlı toplantılar düzenlenmektedir. Din Görevlileri 11 gruba ayrılarak, her grupla çalıştaylar yapılmaktadır.

25 Şubat Salı günü ikinci grupla yapılan toplantıya İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner ve 14 kişilik din görevlisi katıldı.

Bu toplantıda cami hizmetlerinin geliştirilmesi üç ana başlık altında ele alındı. Bunlar sabah namazı buluşmaları, mahalle hatimleri ve cami-çocuk, cami-kadın buluşmaları. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş camilerde hizmetlerin verimli olabilmesi için her camimiz kendi konumuna göre müstakil programlar düzenlemelidir. Bu programların etkili olabilmesi için semt çalışması yapılmalıdır. Arkadaşlarımız camiler arası güç birliğini ve din görevlileri arasında işbirliğini geliştirmelidirler dedi.

Herkesin fikirlerini ortaya koyduğu toplantı hizmetlerin arttırılması noktasında oldukça verimli oldu. Diğer gruplarla da önümüzdeki günlerde toplantılar devam edecek.

Son Güncelleme ( Wednesday, 26 February 2014 )