Aşağıoba Kuran Kursu PDF Yazdır E-posta
Thursday, 13 February 2014

AŞAĞIOBA KUR’AN KURSUMUZU KAYMAKAMIMIZ AÇTI

İlçemiz Aşağıoba Kur’an Kursu 13 Şubat Perşembe günü İlçe Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, İlçe Müftüsü Dr. Abdulkadir Karakuş, Abdurrahmanlar Belde Belediye Başkanı Yusuf Gizli,  İlçe Tarım Müdürü Mustafa Çömezoğlu, İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Mustafa Güner, Sulama Birliği Başkanları, Köy muhtarları, çevre belde ve köylerde görev yapan din görevlileri ve vatandaşların katıldığı törenle açıldı.

Programda sunuculuğu Abdurrahmanlar Merkez Camii İmam-Hatibi İsa Karasu yaptı. Güzel sesleriyle Kur’an-ı Kerim ilahi ve kasideleri Şatırlı Akmezar Camii İmam-Hatibi Rıdvan Güvenç ve Tekke Zeybekler Camii İmam-Hatibi Mustafa Bayar okudular.

Programda İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş selamlama konuşması yaptı ve Madde mana dengesine vurgu yaparak, maneviyat olmadan maddenin insanları asla mutlu etmeye yetmeyeceğini vurguladı. “Açılan bu Kur’an Kursumuz bize maneviyat aşılayacaktır” diyerek, Kursun hayırlı olmasını diledi, programa katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

İlçe Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner’in yaptığı duanın ardından hayırlı olsun dilekleriyle Kur’an Kursumuz açıldı. Misafirlere etli pilav, ayran ve helva ikram edildi.

Son Güncelleme ( Friday, 14 February 2014 )