Yeni Kur'an Kursları Açıldı PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 12 February 2014

SERİK'TE YENİ KUR'AN KURSLARI AÇILDI

2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılında Serik'te 16 adet yeni Kur'an Kursu açıldı. Bunlardan 3 tanesi de 10 Şubat tarihinden itibaren Eğitim ve Öğretim hayatına başladı.

Son açılan Kurslarımızdan Kozağacı Kur’an Kursunun açılışı 12 Şubat Çarşamba günü kalabalık bir katılımla yapıldı.

Açılışa İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Mustafa Güner, Kozağacı Köyü İlkokulu Müdür ve Öğretmenleri, çevre camilerin Din Görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Programda Abdurrahmanlar Beldesi Çıtlıklı Cami İmam-Hatibi Ali Kanat ve Şatırlı Akmezar Camii İmam-Hatibi Rıdvan Güvenç Kur’nı Kerim, ilahi ve kaside okudular. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, Kur’an eğitiminin ve Kur'an Kurslarının önemine vurgu yaptı. Konuşmasında,  bir erkeği eğitmek bir kişiyi eğitmektir, bir kadını eğitmek bir aileyi eğitmektir diyerek Kursun hayırlı olması temennileriyle emeği geçenlere teşekkür etti.  İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Mustafa Güner'in yaptığı duanın ardından katılanlara etli pilav, ayran ve helva ikram edildi.

Son Güncelleme ( Wednesday, 12 February 2014 )