Cami Lojmanı Yandı PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 12 February 2014

ALACAMİ KÖYÜ CAMİ LOJMANI YANDI

Alacami Köyü Cami Lojmanı, elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen bir nedenle tamamen yandı.

Yangın esnasında görevlimizin umreden yeni geldiği için Antalya'da abisinin evinde olması sebebiyle, hiç kimsenin bulunmadığı İmam Lojmanı tamamen yandı. Hem eşyalar tamamen yandı; hem de, bina tamamen yanarak kullanılamaz duruma geldi.

Yangından sonra köye geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Serik İlçe Müftüsü Abdulkadir Karakuş ve beraberindeki Din Görevlilerinden oluşan heyet, yangında can kaybı olmamasının büyük teselli kaynağı olduğunu belirterek; Cami Lojmanı'nı en kısa sürede yenileyerek hizmete hazır hale getirmeye çalışacaklarını belirttiler ve geçmiş olsun dileklerini ilettiler. İlçe Müftülüğü olarak, hayırsever bir köylümüzün verdiği eve, Diyanet-Sen Serik Temsilcisi Galip Aksay'ın ve hayırseverlerin de destekleriyle tüm eşyalar temin edilerek, Görevli Bilal Kurt'un ve ailesinin acısına ortak oldular.

Antalya Müftüsü Ahmet Çelik ve İl Müftü Yardımcılarıyla Korkuteli Müftüsü de köye ziyarete gelerek, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş; İmam-Hatip Bilal Kurt ve Köylülere geçmiş olsun dileklerini ilettiler.