Suriyelilere Yardım PDF Yazdır E-posta
Monday, 10 February 2014

SERİK DİN GÖREVLİLERİNDEN SURİYELİLERE YARDIM

İlçe Müftülüğümüz, İlçemizde barınan Suriyeli ailelere yardım kampanyası başlattı. Toplanan yardımlar Din Görevlileri vasıtasıyla ailelere ulaştırıldı.

Savaş sebebiyle ülkelerinden ayrılan ve ülkemize sığınan Suriyeli ailelerin, ev eşyası ve giyecek ihtiyaçlarının temini için, İlçe Müftülüğümüzce bir kampanya başlatıldı. Vatandaşlarımızın camilere ve Müftülüğe teslim ettiği yardımlar, Din Görevlilerinden oluşan bir ekip tarafından, ihtiyaç sahibi ailelere bizzat evlerinde ziyaretler yapılarak teslim edildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş: Ülkemize misafir olarak gelen Suriyeli kardeşlerimize sahip çıkmak bir insanlık görevidir. Müslümanlar bir binanın tuğlaları gibidir hadisini uygulamaya koyma günüdür. Kampanyamıza destek veren tüm hayırseverlere ve hamiyetperver halkımıza teşekkür ediyoruz dedi.