Ezan Okuma Kursu PDF Yazdır E-posta
Monday, 10 February 2014

SERİK'TE GÜZEL EZAN OKUMA KURSU BAŞLADI

Müftülüğümüzde görevli bulunan Din Görevlilerine yönelik düzenlenen Ezanı Güzel Okuma Kursu Müftülük Toplantı Salonunda, 10 Şubat Pazartesi günü itibarıyla başladı.

27 Şubat Perşembe gününe kadar devam edecek olan Ezanı Güzel Okuma kursu, Aksu Yenidumanlar Camii İmam-Hatibi Osman Ersoy tarafından verilecek ve söz konusu kursa ilçemizde görev yapan 15 din görevlisi katılacaktır.

Üç hafta devam edecek olan kursta, tasavvuf musikisi ve cami musikisi alanında eğitimler yapılacak ve ses ve diyafram kullanımı çalışmaları gerçekleştirilecektir.

Kursun açılışında bir konuşma yapan İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, ezanın gönülleri coşturan nağmelerini doğru ve usulüne uygun olarak okumanın önemini vurgulayarak, bu kursun önemsenmesi gerektiğini hatırlattı ve kursiyerlere başarı diledi.