Din Görevlilerimize Seminer PDF Yazdır E-posta
Monday, 03 February 2014

DİN GÖREVLİLERİMİZE SEMİNER

İlçe Müftülüğümüzde görevli olan İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlara EHYS ve DHYS programlarının verimli kullanımı hakkında seminer verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığının Eylül 2013'te yürürlüğe koyduğu EHYS (Eğitim Hizmetleri Yönetim Sistemi) ve DHYS (Din Hizmetleri Yönetim Sistemi) programlarının daha verimli kullanımını sağlamak gayesiyle, İlçe Müftülüğümüz bünyesinde görev yapan Din Hizmetleri sınıfı personeline seminer düzenlendi.

İl Müftülüğü Görevlileri Zeki İnam ve Yusuf Coşkun tarafından verilen seminer, 3 Şubat 2014 tarihinde, Müftülük Toplantı Salonunda başladı. Toplantının başında, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş yaptığı takdim konuşmasında; camilerimizin tüzel kişilik kazanması, cami görevlilerimizin müstakil programlar tertip etmelerinin önemi, cami içi din hizmetleri ile sosyal ve kültürel içerikli din hizmetleri sunmanın önemi üzerinde durdu. Toplantıya katılımlarından dolayı hem semineri verenlere hem de Din Görevlilerine teşekkür etti.

Tam gün devam eden seminer, sunumların ardından, soru cevap bölümlerine de yer verilerek gayet verimli bir şekilde tamamlandı.

Son Güncelleme ( Monday, 03 February 2014 )