Çocuklar Camide Buluştu PDF Yazdır E-posta
Friday, 31 January 2014

YAZ KURSU ÖĞRENCİLERİYLE YEMEKLİ TOPLANTI

İlçemiz Kadriye Beldesi Merkez Camii görevlileri İmam-Hatip Mehmet Çomak ve Müezzin-Kayyım Ramazan Çakmak, Yaz Kur’an Kursunda okuttukları öğrencileriyle yemekli toplantı yaptılar.

Hafta sonu kurslarının tanıtıldığı toplantı, hep birlikte kılınan Yatsı namazı akabinde ikram edilen yemeğin ardından başladı ve İmam-Hatip Mehmet Çomak’ın Kur’an Öğrenmenin Önemi hakkında yaptığı sohbet ile devam etti.

Öğrenciler hem arkadaşlarıyla hem de hocalarıyla tekrar bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek, hafta sonu kurslarına severek katılacaklarını ifade ettiler.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da yaptığı açıklamada; Hangi yaştan olursa olsun, Camilerde Kur’an Eğitimini önemsediklerini özellikle çocuklarımızın bu eğitimin içinde yer almasının çok önemli olduğunu belirtti. Yaz Kursları süresince Kur’an Eğitiminde belli bir seviyeye gelen; ancak, kursların sona ermesi ve okul derslerinin başlaması dolayısıyla kesintiye uğrayan Kur’an Eğitiminin, hafta sonu kurslarıyla devam edecek olmasının son derece önemli olduğunu beyan etti.

Son Güncelleme ( Friday, 31 January 2014 )