Dikmen Camii Yenileniyor PDF Yazdır E-posta
Monday, 13 January 2014

DİKMEN CAMİİ İNŞAATI BAŞLADI

İlçemiz Dikmen Camii yeniden yapılmak üzere yıkıldı. Tarihi cami mimarimize uygun bir proje hazırlanarak, gerekli yapı izin işlemleri tamamlandı ve cami inşaatına başlandı.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş bu konuda bir açıklama yaparak: "İlçemiz Dikmen Camiinin, mimari ömrünü doldurması sebebiyle, yıkılarak yenisinin yapılması için yapılan çalışmalar sonuçlandı. Özel İdarece tahsis edilen, daha önce de üzerinde cami bulunan arsaya geleneksel cami mimarisine uygun bir cami yapmak üzere dernek kuruldu. Bu dernek vasıtasıyla ve tamamen hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla yapılacak camimize, tüm vatandaşlarımızın destek ve dualarını bekliyoruz" dedi.

Özacar inşaat tarafından yapımı üstlenilen caminin bir an önce bitirilebilmesi için Dernek Başkanı Deniz Demir, hayırseverlerin ilgi, destek ve dualarını bekliyoruz diyerek, beklentilerini dile getirdi.